Over ons

Legtenberg Elektrotechniek BV is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf welke actief is in het realiseren van technische installaties binnen gebouwen. Hierbij kunt u denken aan domotica, gebouwbeheerstystemen, data- en netwerken, licht- en krachtinstallaties, nood- en vluchtwegverlichting, geluid, omroepinstallaties en telecom. LET vervult hiermee een sterk groeiende behoefte binnen de bouw en installatiebranche. Opdrachtgevers zijn op zoek naar sterke onafhankelijke partners die in staat zijn vanuit een aanspreekpunt een installatie te leveren met een goede prijs / kwalitietsverhouding. Met onze eigen advies-, engineerings- en uitvoeringscapaciteit kunnen wij uitstekend aan die vraag voldoen.

Wij werken voor opdrachtgevers die prijs stellen op een persoonlijke benadering maar die toch ook een partner zoeken welke de mogelijkheden heeft om grotere projecten te realiseren. Wij hebben niet alleen de mogelijkheid om die projecten te realiseren maar kunnen hierin, vanuit onze eigen ervaring (30 jaar) en kennis, actief adviseren en meedenken. Hierdoor zijn wij in staat om een diversiteit van klantenwensen te vertalen naar concrete producten en diensten.

De kennis en ervaring welke LET zich in zijn vakgebied heeft eigen gemaakt mag duidelijk blijken uit de referentie lijst. De enthousiaste, gemotiveerde, geschoolde en ervaren monteurs dragen zeker bij tot het realiseren van een installatie met de kwaliteit welke u als opdrachtgever van ons mag verwachten. Door de eerder genoemde kwaliteiten van deze medewerkers bent u verzekerd van een veilige, stabiele en continu goed functionerende installatie voor uw woon- en werkomgeving.

Legtenberg Elektrotechniek BV